Grejanje. Ventilacija. Život.

NAŠA JAKA POZICIJA NA TRŽIŠTU

SCHIEDEL brend je najveće bogatstvo naše kompanije. To je značajno za tradiciju i inovacije, ubeđuje ljude da veruju našim proizvodima i našim vrednostima.

SCHIEDEL takođe predstavlja obećanje našim kupcima, garanciju da ćemo raditi sa njima kao partner uz podršku i rešenja za njihove projekte, bez obzira na to koliko su kompleksni.

SCHIEDEL gradi dugoročne veze sa svojim partnerima, naše vrednosti se prepoznaju kroz očuvanje zajedničkih interesa i ciljeva a to su:

  • poverenje,
  • lojalnost,
  • integritet,
  • podrška.
Brend

Naše osnovne vrednosti brenda su zasnovane na četiri stuba:

Dokaz budućnosti
Nudimo inovativna i održiva rešenja - u nama imate pouzdanog partnera za budućnost.
Trajnost
Naša rešenja prevazilaze najviše standarde kvaliteta i obezbeđuju dugotrajanu vrednost građevinskog objekta.
Ekologija
Koristeći holistički koncept i inovativne tehnologije mi dajemo važan doprinos zaštiti životne sredine.
Energetska efikasnost
Zbog svoje izuzetne energetske efikasnosti naša rešenja smanjuju troškove energije građevinskih objekata, pa čak i povećavaju njihovu vrednost.

Sa našim proizvodima pratimo važne trendove: konverzija energetske efikasnosti, održivosti i životnog komfora. Vatra se ponovo vratila kao element enterijera u modernoj arhitekturi i povećava vrednost stambenih objekata na mnogo načina.

 

Schiedel proizvodi su prepoznatljivi sa dizajnom i funkcionalnošću. Sa visokokvalitetnim i inovativnim rešenjima, želimo da povećamo životni komfor i poboljšamo kvaliteta života.

GREJANJE. VENTILACIJA. ŽIVOT.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video