Schiedel GmbH & Co. KG:in sivuston tietosuojakäytäntö 

www.schiedel.com -sivusto ja sen sivustolla tarjoamat palvelut (jäljempänä yhdessä ”sivusto”), jotka tarjoaa

Schiedel GmbH & Co. KG
Lerchenstraße 9
80995 Munich

Puhelin: + 49 89354090
Fax: + 49 893515777
Sähköposti: info@schiedel.de

Toimitusjohtaja: Alessandro Cappellini

Lisätietoja Schiedel GmbH & Co. KG (jäljessä myös ”me”, ”meitä”) saa vastuuvapautuslausekkeen ja oikeudellisen ilmoituksen osioista https://www.schiedel.com/company/legal-notice/.

Schiedel GmbH & Co. KG on vastuussa henkilötietojen käsittelystä tällä sivustolla Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) määrittelemän mukaisesti. Täten toimimme rekisterinpitäjänä yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 4 nro 7 tarkoituksessa.

Tämän tietosuojalausunnon avulla Schiedel GmbH & Co. KG antaa käyttäjälle tietoja henkilötietojen käsittelynsä luonteesta, alasta ja tarkoituksesta sekä tietoja niiden henkilöiden oikeuksista, joiden henkilötietoja Schiedel GmbH & Co. KG käsittelee.

Henkilötiedot sisältävät kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön (“rekisteröity”), kuten henkilön nimen ja osoitteen, sähköpostiosoitteen tai verkkotunnisteet, joita hän käyttää laitteissaan, sovelluksissa, työkaluissa ja protokollissa.

Käyttäjät voivat aina vierailla sivustollamme ilman, että heidän täytyy aktiivisesti antaa henkilötietoja. Tiedot, joita Schiedel GmbH & Co. KG käsittelee sivustokäynnin perusteella, selitetään alla osiossa 1 (“Tietosuojalausunto sivuston kävijöille”). Sivusto myös tarjoaa palveluita, joita käyttäjä voi käyttää vain, jos hän aktiivisesti antaa henkilötietoja. Nämä palvelut ja niiden käytön tuloksena tehty tietojenkäsittely selitetään osiossa 2 (“Tietosuojalausunnot Schiedel GmbH & Co. KG erikoispalvelujen käyttäjille”). Yleisiä tietosuojatietoja, jotka soveltuvat kaikentyyppisten tietojen käsittelyyn, esim. rekisteröidyn oikeuksiin, voi katsoa osiosta 3 (“Yleiset tietosuojatiedot”).

Sisällysluettelo

  1. Tietosuojalausunto kaikille sivuston kävijöille

a. Tietoihin pääsy

b. Evästeet ja vastaavat tekniikat

(1) Evästeet

(2) Google Analytics 

c. Yhteystiedot

  1. Tietosuojalausunnot Schiedel GmbH & Co. KG erikoispalvelujen käyttäjille

a. Verkkosovellukset

                        (1) Tiedonsiirto

                        (2) Tiedon säilytys, käyttö ja poistaminen

                        (3) Peruuttaminen, hakemuksen peruuttaminen

  1. Yleiset tietosuojatiedot

a. Rekisteröidyn oikeudet

b. Schiedel GmbH & Co. KG tietosuojavastaavaan liittyvät tiedot

  1. Päivitykset

1. Tietosuojalausunto kaikille sivuston kävijöille

a. Tietoihin/palvelimen lokitiedostoihin pääsy

Schiedel GmbH & Co. KG kerää lokitietoja jokaisen sivustokäynnin yhteydessä. Keräämme vain teknisesti tarvittavia tietoja ja näihin kuuluvat selaintyyppi ja -versio, käyttäjän käyttöjärjestelmä, viittaava URL-osoite (sivusto, jonka kautta sivustollemme tultiin), käyttöpäivämäärä ja -aika, siirrettyjen tietojen määrä, Internet-protokollaosoite (IP-osoite) ja käyttävän järjestelmän Internet-palveluntarjoaja. Schiedel GmbH & Co. KG säilyttää nämä tiedot kahden viikon ajan ja sitten ne poistetaan.

Schiedel GmbH & Co. KG ei yhdistä näitä tietoja tiettyyn henkilöön tai yhdistele niitä toisten Schiedel GmbH & Co. KG tietolähteiden kanssa, paitsi jos sen täytyy näin tehdä tarjotakseen lain toimeenpanoviranomaisille tarvittavia tietoja kyberhyökkäyksen tapauksessa. Edellä mainittuja tietoja käytetään ainoastaan tarjoamaan sivuston sisältöä asianmukaisesti, optimoimaan sivuston sisältöä sekä mainostamaan ja varmistamaan IT-järjestelmiemme ja sivustotekniikkaamme toimivuus pitkällä ajanjaksolla. Tämän vuoksi Schiedel GmbH & Co. KG käyttää näitä tietoja sekä tilastollisiin tarkoituksiin että varmistamaan yrityksen tietosuojan ja turvallisuuden.

Tietojen käsittely edellä mainittuihin tarkoituksiin suoritetaan GDPR-asetuksen nk. intressien vertailua koskevan lausekkeen mukaisesti (GDPR:n artikla 6(1) lause 1 alakohta f).

b. Evästeet ja vastaavat tekniikat

(1) Evästeet

Sivusto käyttää evästeitä, jotka ovat pieniä tiedostoja, joiden avulla tallennetaan laitteeseen liittyviä tietoja käyttäjän laitteille (tietokoneet, älypuhelimet jne.). Ne tekevät sivustosta käyttäjäystävällisemmän, tehokkaamman ja turvallisemman, ne erityisesti optimoivat tuotteemme ja palvelumme käyttäjää varten ja sallivat paremmin kohdennetut tiedot tulevaisuudessa. Sivusto käyttää niin kutsuttuja ensimmäisen osapuolen evästeitä, jotka ovat meidän tallentamiamme, ja kolmannen osapuolen evästeitä, jotka ovat ulkoisten palveluntarjoajien asettamia tiettyihin tarkoituksiin.

Suurin osa Schiedel GmbH & Co. KG käyttämistä evästeistä on ”istuntoevästeitä”, jotka poistetaan automaattisesti sivustokäynnin lopussa. Näiden evästeiden avulla voimme tunnistaa käyttäjän selaimen seuraavalla sivustokäynnillä.

Tällä hetkellä Schiedel GmbH & Co. KG sivusto käyttää seuraavia evästeitä:

  • Google Tag Manager
  • YouTube
  • Double Click
  • SCHIEDEL GMBH & CO. KG

Käyttäjät voivat määritellä, kuinka näitä evästeitä käytetään. Kaikissa nykyisissä selaimissa on valinta, jolla voi rajoittaa tai täysin estää evästeiden tallennus yleisesti tai tiettyjä sivustoja varten. Sivustomme käyttö ja käyttäjäystävällisyys kuitenkin heikentyy, jos evästeitä ei sallita. Käyttäjät voivat myös hallita monia mainosevästeitä Yhdysvaltojen sivuston välityksellä http://www.aboutads.info/choices tai Euroopan sivustolla http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/.

Kaikki käyttäjätiedot (kuten IP-osoitteet, käyttäjänimet jne.) tallennetaan nimettöminä, jotta henkilöllisyyden tunnistaminen on mahdotonta.

(2) Google Analytics

Sivusto käyttää toimintoja, jotka saadaan Google Analyticsin analytiikkapalvelusta. Palveluntarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, 94043, USA (”Google”). Google Analytics käyttää edellä kuvattuja evästeitä tekstitiedostojen muodossa käyttäjän tietokoneelle tallennettuna. Evästeiden keräämät tiedot käyttäjän verkkotuotteiden ja -palveluidemme käytöstä lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja säilytetään siellä. Jos IP-anonymisaatio on kuitenkin otettu käyttöön portaalissa, Google lyhentää ennakkoon käyttäjän IP-osoitteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa ja muissa Euroopan talousalueen sopimuksen jäsenmaissa.  Vain poikkeuksellisissa tapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä.

Google käyttää näitä tietoja Schiedel GmbH & Co. KG puolesta arvioimaan Schiedel GmbH & Co. KG verkkotuotteiden ja -palveluiden käyttöä, valmistelemaan verkkotuotteiden ja -palveluiden aktiviteettiraportteja ja suorittamaan muita palveluita puolestamme verkkotuotteiden ja -palveluidemme ja sivuston käyttöön liittyen. Käsiteltyjen tietojen pohjalta luodaan anonymisoituja käyttäjäprofiileja.

Käyttäjän selaimen tarjoamia IP-osoitteita ei yhdistetä muihin Google-tietoihin. Käyttäjät voivat asettaa selainohjelmiston estämään evästeiden tallennuksen. Käyttäjät voivat myös estää evästeen suorittaman tietojen keräämisen verkkotuotteidemme ja -palveluidemme käyttöön liittyen ja Googlen suorittaman tietojen lähettämisen ja käsittelyn lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen seuraavasta linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de. Jotkut vanhentuneet selaimet eivät välttämättä tue Googlesta kieltäytymiseen käytettävää selainlaajennusta. Jos haluat käyttää vanhoja selaimia, katso selaimen asetuksista ohjeita evästeiden käytöstä poistamisesta.

Lisätietoja siitä, miten Google käyttää tietoja mainostarkoituksiin ja tietoja asetus- ja kieltäytymisvalinnoista on seuraavilla Google-sivustoilla: https://policies.google.com/privacy/partners?hl=en (“Kuinka Google käyttää tietoja, kun käytät kumppaneidemme sivustoja tai sovelluksia”), http://www.google.com/policies/technologies/ads (”Kuinka Google käyttää evästeitä mainonnassa”), http://www.google.fi/settings/ads (”Hallitse tietoja, joita Google käyttää näyttääkseen sinulle mainoksia”) ja http://www.google.com/ads/preferences (”Hallitse mitä mainoksia Google näyttää sinulle”).

(3) Google Tag Manager

Tämä verkkosivusto käyttää myös Googlen Google Tag Manageria (katso kohta (2) yllä). Tämä palvelu mahdollistaa verkkosivuston tagien hallinnan yhdellä käyttöliittymällä. Palvelu ei aseta evästeitä eikä kerää henkilötietoja. Palvelu käynnistää muita tageja, jotka saattavat kerätä tietoja. Google Tag Managerilla ei kuitenkaan ole pääsyä näihin tietoihin. Jos se on poistettu käytöstä verkkotunnuksen tai evästeen tasolla, se pysyy voimassa kaikissa seurantatageissa, jotka on toteutettu Google Tag Managerilla.

(4) YouTube

Olemme sisällyttäneet verkkotarjontaamme YouTube-videoita, jotka on tallennettu sivustolle http://www.YouTube.com ja jotka ovat suoraan toistettavissa verkkosivustollamme. [Nämä kaikki on upotettu ”parannettuun yksityistilaan”, mikä tarkoittaa, että sinusta ei lähetetä käyttäjätietoja YouTubelle, jos et toista videoita. Vain toistaessasi videoita kohdassa 2 mainitut tiedot lähetetään. Me emme pysty vaikuttamaan tähän tiedonsiirtoon.]

Kun vierailet verkkosivustolla, YouTube saa tiedon, että olet käyttänyt verkkosivustomme vastaavaa alasivua. Lisäksi tämän ilmoituksen kohdassa 3 mainitut tiedot siirretään. Näin tapahtuu riippumatta siitä, tarjoaako YouTube käyttäjätilin, jolle olet kirjautunut sisään, tai onko sinulla käyttäjätiliä. Kun olet kirjautuneena sisään Google-palveluun, tietosi kohdistetaan suoraan tiliisi. Jos et halua, että sinua yhdistetään YouTube-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. YouTube tallentaa tietosi käyttäjäprofiileina ja käyttää niitä mainontaan, markkinointitutkimukseen ja/tai verkkosivuston räätälöityä toteutusta varten. Tällainen arviointi tehdään erityisesti (jopa käyttäjille, jotka eivät ole sisäänkirjautuneita), jotta voidaan tarjota asianmukaista mainontaa ja tiedottaa sosiaalisen verkoston muita käyttäjiä käyttäjien toiminnasta verkkosivustollamme. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, ja sinut on ohjattava YouTubeen niiden käyttämiseksi.

Saat lisätietoa tietojesi keräämisen ja käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta YouTubessa lukemalla tietosuojakäytännön. Saat myös lisätietoa oikeuksistasi ja yksityisyysasetuksista täältä: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy . Google myös käsittelee henkilötietojasi Yhdysvalloissa ja kuuluu Euroopan ja Yhdysvaltojen välisen privacy shield -järjestelmän alaisuuteen rel = ”noopener noreferrer”, https://www.privacyshield.gov/EU-US .

(5) Google Mapsin integrointi

Käytämme tällä verkkosivustolla Google Mapsia. Näin voimme näyttää sinulle interaktiivisia karttoja suoraan verkkosivustolla ja voit kätevästi käyttää karttaominaisuutta.

Kun vierailet verkkosivustolla, Google saa tiedon, että olet käyttänyt verkkosivustomme vastaavaa alasivua. Lisäksi tämän ilmoituksen kohdassa 3 mainitut tiedot siirretään. Näin tapahtuu riippumatta siitä, tarjoaako Google käyttäjätilin, jolle olet kirjautunut sisään, tai onko sinulla käyttäjätiliä. Kun olet kirjautuneena sisään Google-palveluun, tietosi kohdistetaan suoraan tiliisi. Jos et halua, että sinua yhdistetään Google-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. Google tallentaa tietosi käyttäjäprofiileina ja käyttää niitä mainontaan, markkinointitutkimukseen ja/tai verkkosivuston räätälöityä toteutusta varten. Tällainen arviointi tehdään erityisesti (jopa käyttäjille, jotka eivät ole sisäänkirjautuneita), jotta voidaan tarjota asianmukaista mainontaa ja tiedottaa sosiaalisen verkoston muita käyttäjiä käyttäjien toiminnasta verkkosivustollamme. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien muodostamista ja sinun on annettava Googlelle suostumus.

Saat lisätietoa tietojesi keräämisen ja käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta plug-in-palveluntarjoajalla lukemalla tietosuojakäytännön. Saat myös lisätietoa oikeuksistasi ja yksityisyysasetuksista täältä: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy . Google myös käsittelee henkilötietojasi Yhdysvalloissa ja kuuluu Euroopan ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelmän alaisuuteen https://www.privacyshield.gov/EU-US.

(6) Sosiaalisen median liitännäisten käyttö Facebookista

Oikeutetun etumme johdosta verkkotarjontamme analysointiin, optimointiin ja toimintaan liittyen (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan tarkoittamassa merkityksessä) tämä verkkosivusto käyttää Facebook Inc.:in tarjoamaa Facebookin sosiaalisen median liitännäistä. ( 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA). Tunnistettavissa on Facebook-logon tai termien ”Like” (”Tykkää”), ”Like” (”Tykkää”), ”Share” (”Jaa”) käyttö Facebookin väreissä (sininen ja valkoinen). Tietoa kaikista Facebook-liitännäisistä löytyy seuraavan linkin kautta: https://developers.facebook.com/docs/plugins/

Facebook Inc. noudattaa Euroopan tietosuojalakia ja on sertifoitu Privacy Shield -sopimuksessa: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Liitännäinen luo suoran yhteyden selaimesi ja Facebookin selainten välille. Verkkosivuston ylläpitäjä ei voi millään tavoin vaikuttaa Facebook Inc.:in palvelimille lähetettävien tietojen luonteeseen ja laajuuteen. Tietoa löytyy täältä: https://www.facebook.com/help/186325668085084

Liitännäinen ilmoittaa Facebook Inc.:ille, että olet vieraillut tällä verkkosivustolla käyttäjänä. On mahdollista, että IP-osoitteesi tallennetaan. Jos olet kirjautuneena sisään Facebook-tilillesi vieraillessasi tällä verkkosivustolla, tiedot liitetään siihen.

Jos käytät liitännäisen toimintoja, esimerkiksi jakamalla postauksen tai ”tykkäämällä” siitä, vastaavat tiedot lähetetään myös Facebook Inc.:ille.

Jos haluat estää Facebook Inc.:in kumppanien pääsyn näihin tietoihin Facebook-tilisi kautta, kirjaudu ulos Facebookista ennen tällä verkkosivustolla vierailemista ja poista tallennetut evästeesi. Facebook-profiilisi kautta voit tehdä tietojen käsittelyyn liittyviä lisäasetuksia mainostustarkoituksiin tai estää tietojesi käytön mainostustarkoituksiin. Löydät asetukset täältä:

Facebookin tietosuojakäytännöstä löydät tietoa siitä, mitä tietoja Facebook kerää, mihin tarkoitukseen ja missä laajudessa niitä kerätään ja mitä oikeuksia ja asetusvaihtoehtoja sinulla on yksityisyytesi suojaamiseen. Tietoa löydät täältä: https://www.facebook.com/about/privacy/

(7) Sosiaalisen median liitännäisten käyttö XINGistä

Verkkosivustomme käyttää XING-verkoston toimintoja. Palveluntarjoaja on XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Saksa.

Kun avataan sivu, jossa on sisäänrakennettuja Xing-ominaisuuksia, se yhdistyy Xingin palvelimiin. Meidän tietojemme mukaan henkilötietoja ei tallenneta. IP-osoitteita ei tallenneta eikä käyttäjän toimintaa arvioida.

Tietoa tietosuojasta ja XINGin jaa-painikkeesta löyty XINGin tietosuojakäytännöstä osoitteesta:  https://www.xing.com/app/share?op=data_protection

c. Uutiskirje

Jos haluat vastaanottaa verkkosivustolla tarjottavan uutiskirjeen, Schiedel GmbH & Co. KG tarvitsee sähköpostiosoitteesi. Rekisteröinti tapahtuu kaksinkertaisella suostumusmenettelyllä, eli saat rekisteröinnin jälkeen sähköpostiviestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan rekisteröintisi. Tämä on välttämätöntä, jotta kukaan ei pysty kirjautumaan sisään ulkoisilla sähköpostiosoitteilla.

Uutiskirjeen rekisteröinnit kirjataan siten, että rekisteröintimenettely vahvistetaan lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Tämä kattaa sisäänkirjautumis- ja vahvistusajan sekä IP-osoitteen. Näiden tietojen keruu on välttämätöntä, jotta voimme havaita rekisteröidyn sähköpostiosoitteen väärinkäytön myöhemmässä vaiheessa, siksi se palvelee Schiedel GmbH & Co. KG:n oikeudellista suojaa.

Uutiskirjeen lähettämistä varten ei kerätä muita tietoja. Käytämme näitä tietoja ainoastaan Schiedel GmbH & Co. KG:n tuotteiden mainontaan emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Voit peruuttaa suostumuksesi tietojen ja sähköpostiosoitteen tallentamiseen sekä sen käyttöön uutiskirjeen lähettämistä varten milloin tahansa esimerkiksi uutiskirjeessä olevan linkin kautta. Henkilötietosi poistetaan automaattisesti jakelujärjestelmästä.

d. Yhteystiedot

Sivustolla voi ottaa yhteyttä ryhmäviestinnän johtajaamme SCHIEDEL GMBH & CO. KG Groupiin sähköpostitse. Jokaisen käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan, jotta käyttäjien kysymyksiin voidaan vastata. Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei tarvita näihin tarkoituksiin, jos oikeudelliset säilytysvaatimukset eivät tätä estä tai käyttäjä on antanut suostumuksen pidempään säilytysaikaan.

Edellä mainittujen tietojen käsittely on tarpeen, jotta voimme vastata käyttäjän pyyntöön (GDPR:n artikla 6(1) lause 1 alakohta b). Käyttäjän vapaaehtoisesti yhteydenottolomakkeelle antamien lisätietojen käsittely perustuu GDPR-asetuksen intessien vertailua koskevaan lausekkeeseen (GDPR:n artikla 6(1) lause 1 alakohta f).

2. Tietosuojalausunnot Schiedel GmbH & Co. KG erikoispalvelujen käyttäjille

a. Verkkosovellukset

Sivuston avulla käyttäjä voi rekisteröityä saamaan ilmoituksia Schiedel GmbH & Co. KG tai sen tytäryhtiöiden avoimista työpaikoista sähköpostitse ja hakea työpaikkoja tai koulutuspaikkoja verkossa tai sähköpostitse. Tietosuojakäytäntö soveltuu muiden oikeudellisten velvoitteiden lisäksi kyseisiin verkkoilmoituksiin ja -hakemuksiin. Käyttäjän alulle paneman verkkohakemuksen perusteella käsittelemme SCHIEDEL GMBH & CO. KG Groupille annettuja henkilötietoja sähköisesti hakemustarkoituksiin. Kyseinen käsittely on tarpeen, jotta voidaan ryhtyä toimenpiteisiin käyttäjän pyynnöstä ennen sopimuksen solmimista (vrt. GDPR:n artikla 6(1) lause 1 alakohta b). Suosittelemme tämän tietosuojalausunnon lukemista ennen henkilötietojen lähettämistä meille.

(1) Tiedonsiirto

Kun käyttäjä hakee työpaikkaa SCHIEDEL GMBH & CO. KG Groupista ja sen tytäryhtiöistä verkon tai sähköpostin kautta, hän antaa SCHIEDEL GMBH & CO. KG Groupille henkilötietojaan kuten nimen, postiosoitteen ja sähköpostiosoitteen sekä tietoja koulutuksesta, ammattipätevyydestä, sertifikaateista ja muita tietoja ja asiakirjoja, joita yleensä käytetään  työnhaussa. Omien etujensa vuoksi käyttäjän tulee luovuttaa vain niitä henkilötietojen erikoiskategorioiden tietoja (kuten etninen tausta, poliittinen mielipide, ammattiyhdistyksen jäsenyys, fyysinen terveys tai mielenterveys, tai uskonnolliset tai filosofiset uskomukset, yhdessä “arkaluonteiset tiedot”, vrt. GDPR:n artikla 9(1)), joita hän nimenomaisesti haluaa meidän saavan. Emme odota käyttäjän lähettävän arkaluonteisia tietoja emmekä pyydä niitä.

(2) Tiedon säilytys, käyttö ja poistaminen

Schiedel GmbH & Co. KG säilyttää ja käyttää käyttäjän antamia tietoja ja tiedostoja vain hakemuksen tallentamiseen ja käsittelyyn, joihin sisältyy yhteydenotto hakijaan. Jos hakemus hyväksytään, annettujen tietojen ja tiedostojen käyttöä saatetaan jatkaa työsuhteen aikana. Muussa tapauksessa Schiedel GmbH & Co. KG säilyttää hakijan tiedot ja tiedostot 6 kuukauden ajan rekrytointiprosessin päättämisen jälkeen (paitsi jos paikallinen laki edellyttää lyhyempää ajanjaksoa), jotta voimme vastata hakemukseen liittyviin kysymyksiin, noudattaa oikeudellisia velvollisuuksia ja esittää, toteuttaa tai puolustautua mahdollisilta vaateilta. Tämän ajanjakson umpeutumisen jälkeen tiedot yleensä poistetaan.

Jos käyttäjä on antanut luvan lähettää tietoja ja tiedostoja toiseen Schiedel GmbH & Co. KG yritykseen valitsemalla ruudun tai ilmoittamalla hyväksynnän sähköpostitse, lähetämme hänen hakemustietonsa eteenpäin ryhmän muille yrityksille, joilla saattaa olla sopivia avoimia työpaikkoja.

(3) Peruuttaminen, hakemuksen peruuttaminen

Käyttäjällä on oikeus milloin tahansa peruuttaa meille antamansa suostumus henkilötietojen säilyttämisen ja käytön jatkamiseen. Lisäksi käyttäjällä voi aina peruuttaa hakemuksensa. Jos käyttäjä peruuttaa hakemuksen, hänen hakemustietokannassa olevat tietonsa ja tiedostonsa poistetaan edellä mainitulla tavalla. Lisäksi hän voi verkkohakemuksen aikana milloin tahansa pyytää SCHIEDEL GMBH & CO. KG Groupia poistamaan lähetetyt yksittäiset tiedot tai tiedostot. Käsittelemme kyseiset tiedot GDPR:n määräysten mukaisesti.

Mahdolliset hakemusmenettelyitä tai tietosuojaa koskevat kyselyt voi lähettää osoitteeseen Privacy@StandardIndustries.com.

3. Yleiset tietosuojatiedot

a. Rekisteröidyn oikeudet

Olemme ryhtyneet kaikkiin tarvittaviin ja riittäviin toimenpiteisiin suojellaksemme käyttäjiemme henkilötietoja ja varmistaaksemme heidän oikeutensa rekisteröityinä. GDPR:n mukaisesti käyttäjillä on tiettyjä, jäljessä kuvailtuja oikeuksia. Huomaa, että käyttäjien kyky toimeenpanna näitä oikeuksia saattaa olla rajoitettua esimerkiksi, kun henkilökohtaisten etujen huomioonotto ylittää tietojen saamisen oikeudet.

Tietoihin pääsyn oikeus

  • Käyttäjällä on oikeus pyytää pääsyä hänestä käsittelemiimme henkilötietoihin. Pyynnön voi lähettää osoitteeseen BMIgroup@iitr.de
  • Käyttäjä saa kopion henkilötiedoista, joita ollaan käsittelemässä lähtökohtaisesti ilmaiseksi tai sähköisin menetelmin, jos pyyntö on lähetetty yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa.

Oikeus tietojen oikaisuun

  • Käyttäjällä on oikeus oikasta häntä koskevia virheellisiä henkilötietoja, mukaan lukien täydentää vaillinaisia henkilötietoja.

Oikeus tietojen poistoon (oikeus tulla unohdetuksi)

  • Tietyissä olosuhteissa käyttäjällä on oikeus henkilötietojensa poistoon. Poistamme käyttäjän pyynnöstä hänen henkilötietonsa, jos emme välttämättä tarvitse tietoja sopimuksemme toimeenpanoon tai jos meillä ei ole oikeudellista velvollisuutta niiden säilyttämiseen.

Oikeus tietojen rajoittamiseen

  • Tietyissä olosuhteissa käyttäjällä on oikeus rajoittaa henkilötietojensa käsittelyämme.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

  • Kun käsittely perustuu käyttäjän suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely suoritetaan automaattisesti, käyttäjällä on oikeus saada henkilötietojaan järjestäytyneessä, yleisesti käytössä olevassa ja koneluettavassa muodossa. Käyttäjällä on oikeus siirtää nämä henkilötiedot kolmannelle osapuolelle meidän estämättämme, jos se on teknisesti mahdollista.

Oikeus tietojen vastustamiseen

  • Tietyissä olosuhteissa käyttäjällä on oikeus henkilötietojensa käsittelyn vastustamiseen. Jos käyttäjä on esimerkiksi pyytänyt meiltä tietoja, esim. tiedotteita jne. eikä hän halua enää saada niitä, hän voi helposti kieltäytyä lisäviestinnästämme.

Automatisoitu yksittäinen päätöksenteko, ml. profilointi

  • Pääsääntöisesti käyttäjällä on oikeus olla altistumatta päätöksentekoon, joka perustuu ainoastaan automaattiseen käsittelyyn, mukaan lukien profilointiin, joka tuottaa oikeusvaikutuksia tai vaikuttaa käyttäjään huomattavasti. Tämä ei sovellu, jos mm. automatisoitu päätöksenteko ja profilointi ovat tarpeen sopimuksen solmimiseen tai toimeenpanoon meidän ja käyttäjän välillä.

Oikeus peruuttaa suostumus

  • Jos käyttäjän henkilötietojen käsittely perustuu hänen suostumukseensa, hän voi peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa. Huomaa, että tämä ei vaikuta hänen henkilötietojensa käsittelyyn ennen suostumuksen peruuttamista.

Oikeuksien toimeenpano

  • Jos käyttäjä haluaa panna toimeen edellä mainittuja oikeuksia tai hänellä on kysyttävää niistä, hänen tulee ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä sähköpostia jäljessä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Valituksen tekeminen

  • Jos käyttäjä haluaa jättää valituksen henkilötietojensa käsittelystämme, hän voi tehdä valituksen tietosuojavalvontaviranomaisille.

b. Schiedel GmbH & Co. KG tietosuojavastaavaan liittyvät tiedot

Schiedel GmbH & Co. KG tietosuojavastaava on Sebastian Kraska, BMIGroup@iitr.de

4. Päivitykset

Päivitämme tämän tietosuojalausunnon, jos se on tarpeen oikeudellisista ja faktuaalisista syistä. Käyttäjän kannattaa pysyä ajan tasalla tietosuojalausunnon suhteen.

Viimeksi päivitetty: toukokuu 2018