Vaša karijera u Schiedel-u

NACIONALNO POZICIONIRANI –
INTERNACIONALNO USPEŠNI

Želite postati deo kompanije koja sa predanošću radi na inovativnim i kvalitetnim proizvodima u oblasti grejanja i ventilacija?

Da li ste osoba koja ima preduzetnički duh, pouzdana i sposobna za efikasan rad, orijentisani ka rezultatima?

Nudimo zaposlenje u dinamičnom okruženju, odličnim radnim uslovima zaposlenih u društveno odgovornoj organizaciji posvećenoj ekološkoj odgovornosti. Korporativna kultura, posvećena očuvanju zadovoljstva zaposlenih, je osnov našeg uspeha.

Karijera

Postanite deo Schiedel-a – Šta možete da očekujete od nas

Schiedel zapošljava više od 1.200 ljudi u 19 zemalja Evrope – nudimo rad u međunarodnom okruženju sa različitim razvojnim mogućnostima uz podršku vodećih stručnjaka. Na ovom mestu Vi ste u mogućnosti da pošaljete vašu aplikaciju za radno mesto po Vašem izboru. Kada se ukaže potreba za poziciju na koju aplicirate bićete pozvani na dalje konsultacije i razgovor.

Razvoj zaposlenih

Za Schiedel razvoj zaposlenih je od izuzetnog značaja. Na kraju, uspeh u velikoj meri zavisi od razvoja svih članova kompanije. Naš cilj je da obezbedimo svojim zaposlenima razvoj veština i kompetencija koje su im potrebne da doprinesu uspešnom poslovanju. Posvećeni smo pažljivom odabiru, prepoznavanju i nadogranji dobrih karakteristika svakog pojedinca.

Bezbednost & Zdravlje

Obezbediti zdravo i sigurno radno okruženje svakog zaposlenog je osnovna obaveza naše kompanije. Zdravlje i bezbednost su osnovne vrednosti koje su ključne u svim aspektima našeg društva. Očekujemo od svih, da doprinesu bezbednom radnom okruženju kroz društveno odgovorno ponašanje, sa vidljivom posvećenošću i aktivnim angažovanjem.

Redovno vrednovanje

U Schiedel-u možete očekivati fer i konkurentnu naknadu za rad. Pored fiksne plate, nudimo varijabilne komponente prihoda, kao što su bonus ili stimulativni program primanja. Koristimo sistem nagrađivanja i ocenjivanja rada na transparentan i uporediv način. Ako neko ima rukovodeći potencijal, veštine i znanje, biće identifikovan  i ocenjen u svojim razvojnim mogućnostima.

Talent Management

Za promociju talenata, Schiedel je uložio u vodeći program, tzv Schiedel Development Program (SMDP). Schiedel Adriatic čiji je deo Schiedel Srbija, u saradnji sa vodećim stručnjakom kompanije DSC group, već duži niz godina organizuje predavanja i radionice u okviru programa Schiedel Adriatic Talent Group. Svake godine odabrana grupa talenata prolazi obuku, predavanja i rad na važnim projektima. Takođe, kao redovan program unapređenja znanja i veština, svi zaposleni učesnici su radionica iz oblasti prodajnih i komunikacijskih veština, poslovnih simulacija, prezentacijskih veština i sl. U ovom delu rezvoja naš dugogodišnji partner je kompanija Mercuri international sa vodećim stručnjacima u tim oblastima i dugogodišnjim međunarodnim iskustvom.

Vaša prijava treba da sadrži sledeća dokumenta:

  • pismo o namerama
  • Vaš CV
  • sve relevantne certifikate
  • verziju na engleskom jeziku ako ste zaiteresovani za jednu od pozicija u našim međunarodnim kompanijama.

Vaš zahtev prosledićemo HR službi. Nakon uvida u vaš zahtev javićemo vam se u najkraćem roku. Imajte na umu da rokovi nisu ograničeni.  Hvala na strpljenju!

Karijera

Posao Formular za prijavu

Sva polja označena * su obavezna i moraju biti popunjena!

Browse...

Maksimalna veličina 10MB

Imajte na umu naša pravila o privatnosti, na kojima se svi podaci koje koristi Schiedel Srbija baziraju na.

CAPTCHA
Please wait...