NEW YORK, 24. jula 2018. – Standard Industries, globalna industrijska kompanija, danas je objavila da će Schiedel, evropski proizvođač dimnjaka, peći i ventilacija, postati samostalan u okviru Standard Industries. Kao rezultat toga, Alessandro Cappellini, Predsednik Schiedela, direktno će izvještavati Dick Nowak, glavnog operativnog službenika Standard Industries.

Schiedel je delovao u sklopu BMI Group, vodeće evropske krovne kompanije Standard industries.

“Sledeći korak u kontinuiranoj evoluciji Schiedel-a će ojačati njihove ambiciozne planove rasta i pomoći da prošire svoje stambeno i nestambeno tržišno liderstvo širom Evrope”, rekao je Co-CEO David Winter – Standard Industries.

“Postizanje samostalnosti kompanije u okviru Standard Industries će pojačatii fokusiranje i pomoći organski da ostvare značajne poslovne mogućnosti i kroz strateška ulaganja”, rekao je Co-CEO David Millstone, izvršni direktor Standard Industries.

Schiedelov sistem ugradnih peći donosi energetsko i ekonomično grejanje u moderne kuće svih veličina širom Evrope. Naših stotine globalnih projekata kreću se od fudbalskih stadiona do distributivnih centara proizvođača vrhunskih sportskih automobila i industrijskih mega projekata, uključujući rafinerije nafte i aerodrome.

####

O Standard Industries

 Standard Industries je globalna industrijska kompanija sa više od 15.000 zaposlenih u više od 80 zemalja. Naši vodeći privredni subjekti uključuju GAF, BMI Group, Schiedel, Siplast i SGI. Ključne poslovne aktivnosti su strateška investiciona firma 40 North i Winter Properties, kompanija za upravljanje investicijama i razvoj investicija. Kroz istraživanje i razvoj, inovacije, unapređenje lanca snabdevanja i napori za socijalni uticaj vodimo transformaciju naše industrije. Saznajte više na www.standardindustries.com.

O Schiedelu

 Schiedel, kompanija Standard Industries, je lider u dimovodnim rešenjima, integrisanim pećima i ventilacijama koja stvara tehnički napredne proizvode, dizajnirane za poboljšanje životnog okruženja. Kao evropski lider / vrhunski dobavljač visoko energetski efikasnih dimnjačkih sistema, Schiedel predstavlja 70 godina iskustva na tržištu, održivi i visoko sofisticirani kompletni sistemi, inteligentna rješenja za montažu i prilagođene usluge. Sedište Schiedela je u Nußbach-u, Austrija. Saznajte više na www.schiedel.com.

 

Kontakti:

Standard Industries

Clayton McGratty, +1 212-821-1604

clayton.mcgratty@standardindustries.com

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video