Uvek dostupna električna energija

INOX NATPRITISNI DIMNJACI

Mogućnost ispadanja velikih energetskih postrojenja iz rada, havarije, prirodne nepogode i slično mogu ovesti do potrebe za korišćenjem alternativnih izvora električne energije.
Generatori kao nezaobilazni segment sigurnosti i alternativnog načina obezbeđenja električne energije sastavi su deo industrijkog i poslovnog projekta.

Potreba da se gasovi nastali u procesu proizvodnje električne energije iz generator izvedu na bezbedan način u atmosferu dovela je do inovativnog rešenja Schiedel ICS 5000 dimnjačkog sistema.

Sobzirom na zahteve koji se postavjaju pred jedan takav sistem, kao što su visoke temperature dimnih gasova, pritisci u dimnjačkom sistemu i sl., vodili smo računa da proizvedemo siguran i prilagođen dimnjački sistem koji može odgovriti takvim izazovma.

ICS5000 je multi-funkcionalni dvozidni izolovani sistem za odvod dimnih gasova iz dizel agregata. Izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika AISI 316 L: X2CrNiMo 17-12-2.

Tehnološki postupak obrade u zaštićenoj atmosferi, varenjem spojeva WIG laser postupkom, sa kapilarnim branama u spojevima, predviđenim za rad u natpritisku, potpritisku i „zero“ radnom režimu.

Industrijski & pomoćni generator

Elementi su tako konstruisani da dozvoljavaju širenje do 15mm, kompenzacija dilatacija je sistemsko rešenje koje preko specijalnih spojnica komponenti vrši funkciju bez dodatnih dilatatora.

Industrijski & pomoćni generator
Industrijski & pomoćni generator

Sistemskim rešenjima, spoj elemenata, kvalitetnim materijalima unutrašnje i spoljne cevi, superwool izolacijom …pružamo vam garanciju bezbednosti i dugortajnosti dimnjačkog sistema ICS5000.

ICS 5000 predviđa operativni rad na temperaturama od 550°C sa kratkim plamenima do 760°C, i kratkih šokova do 11000C, u pozitivnom, nula i negativnom pritisku.

Kod 50mm opcione izolacije pogodan je za visoke temperature do 750°C kontinuiranog plamena i kratkih šokova do 1100°C.

Industrijski & pomoćni generator