Sajtóközlemény
München, 2024. április

ALBERTO KÖLMEL LETT A SCHIEDEL VEZÉRIGAZGATÓJA ÉS ELNÖKE

A Schiedel International bejelentette Alberto Kölmel kinevezését a Schiedel International vezérigazgatójává és elnökévé 2024. május 1-jei hatállyal. Kölmel úr Alessandro Cappellini utódja, aki a BMI Group Solar ügyvezető igazgatói posztját vette át.

A BMI Group és a Schiedel International a Standard Industries tagjai. A Schiedel, Európa vezető kémény-, kandalló és szellőzőrendszer gyártója és forgalmazója, a BMI Group független vállalkozása.

„Alberto építőipari és piaci ismeretei, az ügyfeleink igényeinek következetes fókuszban tartása, valamint a szervezetünk és munkatársai iránti elkötelezettsége ideális vezetővé teszik őt a Schiedel növekedésének következő szakaszában” – mondta Thomas Casparie, a BMI Group vezérigazgatója. „Várom, hogy Albertóval dolgozhassak, mivel Schiedel azon elképzelésének megvalósítására összpontosít, hogy innovatív piacvezető legyen, fenntartható, hatékony és hosszú élettartamú kémény- és szellőző rendszer megoldásokat kínálva.”

Kölmel úr a BMI-től csatlakozik a Schiedelhez, ahol a D-A-CH marketing és kategóriamenedzsment igazgatójaként jelentős hatást ért el, egy erős csapatot épített ki és vezetett sikeresen, következetesen az ügyfelekre és a piac növekedésére helyezve a hangsúlyt. Több mint 20 éves szakmai múlttal büszkélkedhet a BMI cégnél, hiszen 2002-ben csatlakozott először a németországi Braas Monier Building Grouphoz.