LAKI TERMO BETON – SCHIEDEL SRBIJA

PROIZVODNJA – DIMNJAČKIH I VENTILACIONIH ELEMENTATA

Nakon dvadest godina poslovanja u Srbiji, kompanija Schiedel odlučila se za otvaranje svog 17-tog proizvodnog  pogona u Evropi.

Proizvodnja dimnjačkih i ventilacionih elemenata od lakog termo betona nalazi se u centralnom delu Srbije u Topoli.

Kao lider u proizvodnji dimnjačkih sistema u Evropi, Schiedel je i u Srbiji pozicioniran kao naprepoznatljiviji brend sa ocenom najvišeg poverenja od strane kupaca.

Proizvodnja

Sobzirom da smo na tržištu Srbije sa svojim proizvodima prisutni preko 50 godina a od 1998 godine i kroz otvaranje sopstvene kompanije, logičan sled je bio i pokretanje proizvodnje dimnjačkih i ventilacionih elemenata.

Veoma brzo nakon početka proizvodnje, postali smo poželjen partner i za naše povezane kompanije u regionu, tako da smo od 2018 gonine počeli izvoz naših proizvoda u Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Tursku.

Proizvodnja elemenata dimnjačkog sistema od lakog-termo betona odvija se u kontrolisanim uslovima korišćenjem jedinstvene Schiedel recepture.

Osnovni sastojak betonskih elemenata je ekspandirana glina „Liapor“ koja proizvodu daje termičku otpornost i težine koje su u prodseku manje od klasičnih betonskih obloga za 60%.

Posebno smo ponosni na ekološke efekte materijala koje koristimo u proizvodnom procesu, čime je postignut visok stepen očuvanja prirodne okoline.

Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
PROIZVODNI KAPACITETI
500.000 jedinica godišnje
CERTIFIKATI - GARANCIJA KVALITETA
SRPS EN - svi proizvodi certificirani prema Srpskim SRPS i EN Evropskim standardima
TEHNOLOGIJA - OPREMA
PRIZVODNJA NAJSAVREMENIJOM TEHNOLOGIJOM I OPREMOM
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja