Pogledajte šta Schiedel može učiniti za vas

SJAJNE VESTI ZA VLASNIKE OBJEKATA I INSTALATERE!

Sa ponosom objavljujemo da od sada možete da izvršite online registraciju garancije koja Vam omogućava da registrujete svoj Schiedel proizvod direktno kod nas na sajtu i vodite digitalnu evidenciju Vaše prijave.

Prednosti online registracije garancije proizvoda

1.

Naš sistem je jednostavan i lak za korišćenje. U samo nekoliko koraka Vaš Schiedel proizvod će biti direktno registrovan kod nas.

2.

Za vlasnike objekata ovo znači da će moći svoj proizvod da registruju direktno kod proizvođača i da upravljaju svojom garancijom u svakom trenutku. Ukoliko dođe do reklamacije, moćiće da podnesu zahtev direktno kod proizvođača, preko svog jedinstvenog naloga.

3.

Za instalatere ovo znači da će moći da evidentiraju kod proizvođača svaki Schiedel dimnjak koji ugrade i da upravljaju detaljima u svakom trenutku.

Često postavljana pitanja

Koga mogu kontaktirati ako mi je potrebna pomoć?

Naš sistem je jednostavan za korišćenje. Nekoliko jednostavnih koraka je dovoljno da Vaš proizvod bude registrovan kod nas na online platformi.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć možete kontaktirati našu podršku na mail SCH-SRB-garancije@schiedel.com ili na telefon +381 11 3129 609

Koje proizvode mogu da registrujem? Mogu li da registrujem sve Schiedel proizvode? Šta ako sam kupio Schiedel proizvod u drugoj zemlji?

Možete registrovati sve Schiedel proizvode koji su dostupni u padajućem obrascu. A to su svi proizvodi koje Schiedel proizvodi i prodaje.

Ako ste svoj Schiedel proizvod kupili u drugoj zemlji, moraćete da registrujete proizvod u zemlji gde ste kupili proizvod.

Ne mogu da otvorim nalog/registrujem proizvod jer postoji tehnički problem.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć jer imate problem prilikom otvaranja naloga / registracije proizvoda, možete kontaktirati našu podršku na mail SCH-SRB-garancije@schiedel.com ili na telefon +381 11 3129 609

Kako da registrujem garanciju u samo nekoliko koraka: 1..... 2.... 3?

1. Kreirajte nalog sa svojom e-mail adresom i lozinkom

2. Prijavite se na svoj profil i popunite neophodne podatke

3. Registrujte svoj proizvod

Kada se registrujete, Vaša garancija za proizvod će biti aktivirana i dostupna za upravljanje u okviru Vašeg naloga. Ako treba da podnesete zahtev za reklamaciju, to će biti dostupno u okviru „Moje garancije“ odeljak.